Asennusreferenssit ja Asiakaspalaute

Loma-asuntoihin ja kesämökkeihin lämmitys ja viilennys

Ilmalämpöpumppu säästämään lämmityksen ylläpitokustannuksissa ja lisäämään loma-asuntojen vuokraajien viihtyvyyttä ja sitä kautta vuokrausasteen kasvua.

Kesämökeille ilmalämpöpumppu asennetaan pidentämään mökkikautta ja lisäämään viihtyvyyttä niin helteillä kuin kalsalla sekä nopeuttamaan ja helpottamaan tuvan lämmön säätelyä, joka pulestaan vapauttaa aikaa muuhun hauskaan tai hyödylliseen puuhailuun.

GREE Amber 35- ulkoyksikkö h=600mm korkealla maa-asennustelineellä

GREE Amber 35- sisäyksikkö

 

Puutalo-osakkeisiin 12 kpl Mitsubishi-Electric ilmalämpöpumppuja lämmitykseen ja viilennykseen

12 puutalo-osakkeeseen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja Museoviraston suojelemassa puutaloyhtiössä keskellä kauneinta Turkua. Puutalo-osakkeissa usein asumisen haasteena kuumuus kesällä ja talvisaikaan lämmitys suoralla sähköllä ja osto puulla. Kyseessä ei ollut taloyhtiön yhteishankinta, vaan kukin osakas tilasi itse. Ennen asennuksien alkua käytiin läpi viranomaismääräykset, jonka jälkeen kaikki asunnot käytiin yksi kerrallaan läpi, jolloin kartoitettiin osakkaan toiveet, suunniteltiin putkijohtoreitit ja tarkasteltiin sähkönsyötöt. Asensimme yhtiöön lopulta 4 kpl multisplittejä eri sisäyksikkö variaatioin sekä yhden sisäyksikön LN ja AP-sarjan ilmalämpöpumppuja. Lopputulokseen olivat tyytyväisiä niin asiakkaat, asennusliike kuin viranomaisetkin!

 

  

Omakotitalot ja paritalot

 Omakotitaloissa ilmalämpöpumppu asennetaan lisälämmönlähteeksi varsinaisen päälämmönlähteen rinnalle, joka säästää lämmityskuluissa ja kesällä toimii tehokkaana kodin viilentimenä. Alla muutamia kuvia asennuskohteistamme, joissa vaihteluita seinämateriaalien ja ulkoyksikön telineiden osalta.

Ulkoyksikön seinäteline ja rapattu puurunkoinen tiiliverhoiltu ulkoseinä. Ulkoyksikön kivijalkateline ja lamellihirsi ulkoseinäUlkoyksikön maateline ja puurunkoinen paneeliverhoiltu ulkoseinä. Ulkoyksikön maateline ja ulkoseinä isokuvioinen lohkottu KAHI-tiili.

Ulkoyksikön maateline ja poltettu punatiili ulkoseinän pintamateriaalina. Ulkoyksikön seinäteline ja ulkoseinä betoni sandwich-elementti.

 

 

 

Asiakaspalaute