Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric – Suomen suosituin lämpöpumppumerkki

Mitsubishi Electric – Suomen suosituin lämpöpumppumerkki - Kylmäkerroin

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen high tech -yritys ja yksi maailman suurimmista lämpöpumppujen valmistajista. Sen edistykselliset tuotteet syntyvät pitkän kokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Scanoffice Oy on virallinen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen maahantuoja.

Miksi Mitsubishi Electric- ilmalämpöpumppu?

- Kestävää laatua maailman johtavalta lämpöpumppuvalmistajalta

- Suomen ylivoimaisesti suosituin ilmalämpöpumppu merkki

- Energiatehokas ja tutkitusti Suomen oloihin sopiva

- Kaunis ja moderni muotoilu

- Hiljainen, lähes äänetön

- Kattava takuu

- Uusi ympäristöystävällinen kylmäaine R32

- Varaosia saatavilla koko laitteen elinkaaren ajan

- Ammattitaitoinen asennus ja huolto

- Huom. Kaikki Scanoffice Oy:n lämmityskäyttöön tarkoitetut ilmalämpöpumput toimivat todistetusti Suomen oloissa ja niillä on maahantuojan myöntämä takuu.


Ilmalämpöpumppu lämmitykseen – puhtaasti parempaa lämpöä

Ilmalämpöpumppu kerää ulkoilmasta lämpöä ja siirtää sen kylmäaineen ja kompressorin avulla sisäilmaan. Pitkälle kehitetyn kylmäteknisen kiertoprosessin avulla lämpöenergiaa saadaan siirrettyä tehokkaasti energiaa säästäen.

Ilmalämpöpumppu toimii kodin lisälämmönlähteenä ja voit hyödyntää sitä muun muassa tukemaan öljy- tai sähkölämmitystä. Lämmität energiatehokkaasti ja edullisesti vielä kovillakin pakkasilla. Ilmalämpöpumpulla pienennät helposti energiakustannuksia ja osallistut ilmastonmuutoksen hillitsemiseen.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput

Suomen suosituin lämpöpumppumerkki

1 / 8
 • Virallinen jälleenmyyjä

  Olemme Gree ilmalämpöpumppujen maahantuojan Scanvarmin virallinen jälleenmyyjäyritys. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä samaan yritys konserniin kuuluvan Scanofficen kanssa joka vastaa Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen maahantuonnista.

  Katso tuotteet 
 • Virallinen jälleenmyyjä

  Toimimme tiiviissä yhteistyössä samaan yritys konserniin kuuluvan Scanofficen kanssa joka vastaa Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen maahantuonnista.

  Katso tuotteet 
 • Saat myös

  Lisäksi voit hankkia kauttamme useiden muiden luotettavien valmistajien ilmalämpöpumput. Meiltä saat myös esim. Toshiba, Innova ja Panasonic -ilmalämpöpumput

  Kysy lisää